neděle 20. července 2014

Sekaannus hieronnassa

Vakiohieronta-asiakkaani tuli kuten aiemminkin kymmenisen minuuttia myöhässä. Se ei haitannut sillä Anu oli päivän viimeinen asiakas.

Anu oli koko tämän vuoden ottanut puolentoista tunnin kokovartalohieronnan. Kolmikymppinen brunetti jolla olivat kurvit kohdallaan. Pientä flirttiäkin meillä oli ollut toisinaan, mutta hyvän maun rajoissa. Nyt tilanne oli eri sillä Anun paras kaveri Sanna oli kertonut minulle suurena salaisuutena että Anu olisi valmis menemään hieronnoissa pitemmällekin. Syynä oli yksinkertaisesti se että Anu oli kuulemma menossa naimisiin ja haluaisi vielä ns tempaista ennen häitään.

Anu riisuuntui stringejä lukuun ottamatta ja kävi päin makuulle hierontapöydälle. Levitin hierontaöljyä niska-hartiaseudulle ja ryhdyin hieromaan kevyin pyörivin liikkein. Päästyäni alaselän kohdalle vetäisin stringit ensin polvitaipeeseen ja hierottuani pakarat vedin stringit kokonaan pois. Tunsin samalla kuinka Anun kroppa jännittyi vieden mukanaan koko kropasta rentouden. Aloin nyt hieromaan uudelleen Anun pakaroita ja entisistä hierontakerroista poiketen sormeni eksyivät kuin vahingossa Anun anusaukon kohdalle ja sipaisten myös häpyhuulille. Minulla oli täysi seisokki päällä, ja vaikka olinkin tätä tilannetta haaveillut olin itsekin jotenkin pakissa. Anu jännitti pakaroitaan yhteen aina kun yritin päästä työntämään sormeni syvemmälle häpyhuulten väliin.

- Voisitko ystävällisesti lopettaa tuon lääppimisen. Tuo tuntuu suomeksi sanottuna vittumaiselta ja törkeältä, Anu sanoi suuttumusta äänessään.

Säpsähdin niin että pumpusta nappasi. Suuri häpeän tunne ravisteli kehoni lävitse kun lopetin hieronnan kokonaan lamaantuneena.

Anu olisi oletettavasti vielä jatkanut hierontasessiota, mutta minä en kerta kaikkiaan pystynyt jatkamaan hierontaa. Tajusin samalla että Sanna oli puhunut täyttä roskaa siitä että Anu haluaisi hieronnasta jotakin muutakin. Ajattelin ensin että en kuitenkaan kertoisi tätä Anulle sillä vahinko oli jo tapahtunut.

Pyysin Anua anteeksipyynnön saattelemana nousemaan ylös ja pukeentumaan. Itse menin viereiseen veskiin pesemään käsiäni toivoen että Anu häipyisi vaivihkaa paikalta.

- Meinaatkos jäädä asumaan sinne veskiin. Turha sinun Jake on luulla että tämä menee tästä vain maton alle lakaisten ja annan sun jatkaa näitä törkimyksiä jonkun toisen naisasiakkaan kanssa, kuului Anun vaativa kysymys hierontatilasta käsin.

Nöyränä ja häpeillen astelin Anun luo joka oli vetänyt ainoastaan stringit ylleen. Siinä tuo jumalainen nainen seisoi rinnat paljaina edessäni kuten lukuisia kertoja aikaisemminkin. Nyt vain tilanne oli kaikkea muuta kuin rento.

- Hitto Jake. Oletko kunnossa. Olet ihan vitivalkea, Anu kysyi nyt todella huolissaan.

- Vituttaa, hävettää, ja kaikkea vastaavaa, vastasin ja istuunnuin hapuillen hierontatuolille.

- Minun pitäisi pyytää anteeksi. Mä ymmärrän että sulla karkasi homma käsistä kun olemme silla lailla kuukausien ajan heittäneet pientä flirttiä. Olin vain niin pettynyt miten sen teit. Siis kuin joku pojankloppi joka pääsi eka kertaa hieromaan puolialastonta naista, Anu lohdutteli minua istuuntuen minua vastapäätä sohvalle.

Lopulta minun oli pakko kertoa mistä kaikki johtui. Anu oli pitkään vaiti todeten ettei hän tosiasiassa ikinä ollut luottanut Sannaan. Sanna kun oli joskus nuoruudessaan seurustellut Anun tulevan miehen kanssa, ja nyt tämä häähärdelli oli saanut Sannan kateuden puuskaan. Anu tunnusti että hän oli kerran sanonut Sannalle kun tämä oli sitä häneltä kysynyt, että voisiko Anu ajatella rakastelevansa minun kanssa jos ei seurustelisi ja tilanne etenisi vain omalla painolla seksiin.

- Eli Sanna puhui periaatteessa totta, vaikka kyllä hänen tarkoitus on tässä vain se että meillä tapahtuisi jotain seksuaalista mikä menisi sitten avomieheni tietoon. Tiedäthän että pelkkä epäilyksen siemenen viljely riittäisi Sannalle. Sanna kyllä tietää miten saa ex-kundikaverinsa mustasukkaiseksi minusta, Anu pohdiskeli yllättävän rauhallisesti ja analyyttisesti.

- Mä Jake kyllä rehellisesti kerran uneksin siitä että sulla oli hierontapöytä mennyt rikki ja sä ehdotit että voisit hieroa mut tässä sohvalla. Voisitko sä hieroa mut loppuun tässä, Anu kysyi selin minuun päin.

Emmin hetken, mutta vain hetken. Käännähdin ja hain veskistä hierontaöljypulloni. Anu oli kääntynyt sohvalla siten että hänen yläkroppa nojasi sohvan selkänojaan ja jalat olivat harallaan.

- Ole kiva ja jatka siitä mihin viimeksi jäit, Anu sanoi hiukan käheällä äänellä.

Minulta meni tovi ennen kuin sain ongittua päästäni mihin hieronta oli loppunut kun välikohtaus oli alkanut. Anu avitti hataraa muistiani laskemalla stringit polvitaipeeseen.

Siirryin Anun taakse ja valutin hierontaöljyä Anun pakaravakoon. En pitänyt kiirettä sillä tiesin mihin homma johtaisi. Otin varmuuden päälle enkä lähtenyt sormettamaan sen enempää anusaukkoa kuin kiimanesteistä kiiltelevää pilluakaan. Päätin turvaantua parhaaseen taitooni seksissä eli kieleen.

Polvistuin Anun taakse ja levitin öljyttyjä pakarapuoliskoita erilleen. Kieleni seikkaili hetken Anun häpyhuulilla ennen kuin pitkin nuolaisuin menin yhä pitemmälle ja syvemmälle. Välillä kieleni sukelsi Anun anukseen, ja etenkin kielellä nussiminen anukseen sai Anun huokaisemaan syvään.

Olisin toivonut että Anu olisi ollut aktiivisempi minua kohtaan ottamalla suihin, mutta tämä oli päättänyt ottaa passiivisen roolin tässä seksisessiossa.

Nousin ylös ja potkin hierontahousut jalastani. Yhdellä nopealla vetäisyllä lähtivät bokserit jalastani. Vedin stringit Anun polvitaipeesta ja tungin ne Anun suuhun. Anu ei tästä tempauksesta pitänyt, mutta kun hän samalla tunsi paksun kyrpäni omalla anusaukollaan hän ilmeisesti päätteli että pieni äänenvaimennin olisi paikallaan.

En turhia vitkastellut kun upotin kyrvän kertaheitolla syvälle anukseen. Annoin Anun hetken vetäistä henkeä ennen kuin aloin armottoman nussimisen, mikä oli kuitenkin lopetettava alkuunsa. Hierontatilan vieressä oli kokoustila missä oli kokous menossa. En ajatellut antaa heille aihetta epäillä mitään joten jatkoin nyt rauhallista panemista vuoroin anukseen ja pilluun.

Vaihdoimme viimein Anun kanssa paikkoja siten että minä pääsin istumaan sohvalle ja Anu tuli syliini kasvotusten. Työnsin keskisormen Anun anukseen kun tämä aloitti ratsastamisen. Stringit olivat jossakin vaiheessa kadonneet tämän suusta. Niitä olisi tarvittu siinä vaiheessa kun Anu sai orgasmin. Yritin estää äänen kuulumista kauemmaksi tukkimalla Anun suun, mutta palkintona tästä oli verta vuotava haava etusormessani mikä oli joutunut Anun hampaiden runneltavaksi.

Anun pillu suorastaan muuraantui kiinni tämän orgasmista joten minä jouduin hoitelemaan orgasmin lopulta omin käsin loppuun Anun katsellessa runkkaamistani hieman samein silmin.

Anu poistui lopulta hierontapaikalta, ja samalla elämästäni sillä hän lopetti työt naimisiin mentyään kyseisessä yrityksessä.

Sanna onkin minun seuraava uhri...

Žádné komentáře:

Okomentovat