neděle 20. července 2014

Ratsastustunnilla

Kuvitteellinen tarina mitä tallilla voisi tapahtua...

Jaloissani kiilsivät mustat nahkaiset todella tiukat Königsin kouluratsastussaappaat kannusten kera, ja mustat nahkaiset ratsastushousut. Olin tarkoituksella pukeutunut mustaan nahkaan, koska tiesin Tomin olevan tulossa pitämään tuntia, ja halusin saada hänet kiinnostumaan minusta. Tom saapui paikalle hevosellaan, ja aloitti koulutuksen ja näytti taitojaan. Hän oli pukeutunut tiukkoihin ratsastushousuihin ja mustiin todella kiimaisiin Cavallon Piaffe-kouluratsastussaappaisiin! Tomin nahkasaappaat natisivat kiihottavasti satulaa vasten. Minä kävin jo ihan kuumana tuon tiukan ratsastajakundin perään... etumukseni pullotti nahkahousuissa tosi kovasti!Satulani ja nahkahousuni natisivat äänekkäästi, sitä ei varmasti voinut olla kuulematta!

Ratsastustunti meni nopeasti ajatellen Tomia nahka-asussa... Tunnin jälkeen muut neljä naisratsastajaa lähtivät, minä jäin vielä tallille satulahuoneeseen hoitamaan saappaitani. Satulahuoneessa oli useita mustia nahkasatuloita, ja huoneessa tuoksui kiimainen nahka. Tallille ei jäänyt enää muita. Tom ei tunnilla minua erityisesti huomioinut, mutta nyt tunnin jälkeen hän tuli kyselemään nahkahousuistani! Kerroin hänelle niiden olevan teetetyn minulle mittatilaustyönä ja sanoin pitäväni niistä (ja nahasta muutenkin), ja suosittelin hänellekin. Tom innostui ja halusi kokeilla niitä samantien! Autoin Tomia ottamaan ratsastussaappaat jalastaan, ihana kuuman nahan tuoksu levisi satulahuoneeseen, ja annoin Tomille nahkahousuni. Minulla oli nahkaratsareiden alla stay-up verkkosukat, ja punastuin kun en niitä muistanut !Tom vaihtoi nahkahousut päälleen virnuillen, ja samalla huomasin Tomilla olevan nahkaiset mustat alushousut! "Myös minulla on pikku paheita, tykkään itsekin nahasta!... ja kuumista nahkaratsastajista... huomasin kyllä sinut heti tunnilla!" Nahkaratsarit istuivat hänelle täydellisesti, tiukkuus oli sanoinkuvaamattoman kiimainen.

Sitten kysyin saisinko hoitaa hänen saappaansa kuntoon näin tunnin jälkeen, ja sehän onnistui. Korostin vielä hoitavani saappaat omalla tyylilläni... ja siitähän Tom vain innostui (hän oli varmasti havainnut että olin kiinnostunut hänestä, lisäksi minulla oli satulakaapissa mustat korkonahkasaappaat selvästi esillä sekä toiset nahkahousut. . lisäksi kaapissani oli kuminen hieromasauva, liukastetta sekä anustappi, ratsastan joskus anustappi pepussani, se tuntuu ihanalta satulaa vasten!).

Otin Tomin ihanat Cavallot käsittelyyni, pyyhin ensin pölyt pois ja aloin nuolemaan saappaan kärkeä... suussani maistui seksikäs nahka... Nuolin ja hyväilin kumpaakin saapasta, ja aloitin kiillotuksen. Saappaat tuoksuivat kiimaiselle nahalle. Tom katseli koko ajan innostuneena, ja tutki samalla korkonahkasaappaitani. "Ihanat piikkikorot näissä, varmaan 10 senttiä! Ja tämä kärki on niin terävä ja seksikäs!" Lopuksi laitoin saappaat pystyyn vierekkäin, ja otin seisovan kyrpäni esiin, ja työnnyin saappaiden väliin. Laitoin saappaat vielä makuulle ja panin varsien väliin nahan naristessa. Nussin Tomin saappaita hetkisen, ja nuolin niitä vielä hieman. Annoin saappaat Tomille ja hän sanoi saappaidenhoidon olleen kiimaisinta mitä hän oli nähnyt!

Hän tuli viereeni ja alkoi suudella minua ahnaasti, pussailimme monta minuuttia samalla toisiamme hyväillen. Hieroin Tomin nahkapeppua ja etumusta. Tom kuiskasi korvaani haluaisinko saada opetusta kouluratsastuksesta tutusta peräänannosta, ja tietysti halusin! Tom haki laukustaan liukastusvoidetta ja kumeja virne naamallaan, ja pyysi minua riisuutumaan.

Tom halusi myös nähdä miltä korkonahkasaappaat näyttävät päälläni, joten tottakai vedin kiimaiset seksisaappaat jalkaani!Olin nyt muuten alasti, vain korkosaappaat ja verkkosukat jalassa. 10 sentin piikkikorot saappaissani nostivat peppuni hyvin esiin. Käsiini vedin vielä pitkävartiset mustat nahkahansikkaani. Ja kaulassani oli musta nahkainen kaulapanta... Tom piti edelleen nahkaratsareitani, mutta oli laittanut omat ratsastussaappaansa jalkaansa. Hän näytti todella kiihottavalta ylävartalo paljaana mustassa nahassa. Erityisesti mustat nahka-Cavallot olivat kiihottavat. Nahka tuoksui joka puolella. Tom tuli lähelleni, ja sanoi :"oppitunti aiheena peräänanto alkaa. Asia 1 on oikea asento ja kosteus. Asetu nelinkontin eteeni matolle, ja levitä saapasjalkasi sekä nosta peppusi esille". Tein mitä käskettiin ja odotin kiimaisena seuraavaa liikettä... Tom hyväili peppuani, ja kohta tunsin hänen nuolevan tiukkaa peppureikääni, peppuni oli puhdas koska pesen sen hyvin aina ennen ratsastustuntia... Tomin kieli tuntui ihanalta peppuni huulilla!

Seuraavaksi tunsin kuinka hän levitti sormellaan liukastusvoidetta reikääni. "Asia 2 peräänannossa on oikeat välineet ja avut" Tom tuli eteeni ja avasi nahkahousujen vetoketjun ja otti esiin ison peniksensä, joka oli etukenossa täydessä pituudessaan. Tomin kulli näytti ihanalta! "Laita kumi päälle ja ime kulliani, niin päästään harjoittelemaan peräänantoa!" Imin Tomin kullia ahnaasti, se maistui tosi hyvältä. Tomin kyrpä seisoi aivan kovana ja kiimaisena, imin sitä todella kuumana... Hyväilin hänen nahkapeppuaan ja katsoin suoraan silmiin samalla kun imin kyrpää. "Asia 3 on itse peräänanto, suorituksen on oltava taidokas ja jämäkkä. Nelinkontin ja peppu ylös ja levälleen!" Tämän jälkeen Tom siirtyi panoasentoon taakseni ja alkoi työntymään sisääni peppuuni, ensin hellästi koska peppureikäni on todella tiukka ja vaatii rentoutusta ensin. . hitaasti ja varovasti Tom pumppasi kiimaista reikääni kullillaan ja suuteli niskaani ja kuiskasi pannessaan minua :"Sä tunnut todella tiukalta kundilta, et ole varmaankaan saanut paljoa kyrpää?"Sanoin että muutaman kerran minua on pumpattu perseeseen, mutta tämän ihanampaa homostelua en ollut kokenut!Peppureikäni litisi Tomin naimisen tahdissa, ja oloni oli superkiimainen. Nahkasaappaat natisivat kiimaisesti. "Tykkään susta , sua on kiimaista nussia!" Tom hieroi ja hyväili samalla nahkaisia korkosaappaitani kysyen "Ihanat seksisaappaat sinulla, voisinko minäkin saada kokeilla joku kerta niitä?" Ja totta kai onnistuisi! Tom jatkoi perseeni nussimista ja kysyi "Haluatko sekstailla kanssani jatkossakin, minusta sä olet aivan ihana nahkakundi, ja kun vielä ratsastat se on plussaa!" Ja sehän olisi ihanaa ! "Voisin nussia kanssasi vaikka joka päivä, haluaisin olla sulle oma nahkahuorasi jolta saat peppureikää aina kun haluat!Voitaisiin ratsastella molemmat nahka-asuissa ja vaikkapa korkosaappaissakin silloin tällöin... voisin viedä ja hakea sut tallilta, ja annettaisiin tallityttöjen ja naisratsastajien katsella kiimaisia nahka-asujamme ja totta kai hoitaisin nahkavarusteet ja satulat samalla tavalla kun saappaasi tänään... " Tom pumppasi minua koko ajan lujempaa ja huohotti ja huusi: "Ihana nahkapeppu ! Olet aivan ihana...kulta anna mulle peppureikää enemmän ja useammin!Naidaan joka päivä... " Sitten Tom laukesi peppuuni ja lähetti lastinsa liikkeelle, hänen iso kyrpänsä supisteli perseessäni. Tom suuteli ja puri niskaani samalla kiivaasti. Minut hän laukaisi imemällä patukkaani, hän imi ja lutkutti munaani ja laukesinkin samantien... Sovimme että aloitamme vakipanosuhteen!

Žádné komentáře:

Okomentovat