pondělí 21. července 2014

Kiihotus kesäaamuna

Tällaisina kesäpäivinä kiitän itseäni siitä, että on tullut hommattua asunto taajamasta eikä paahteisesta keskikaupungista. Aamuisin on kiva lähteä kävelylle rantametsään. Olen joskus koettanut houkutella vaimoa mukaan pilke silmäkulmassa, mutta ei ole vaimo vielä suostunut. Minä kun olen pannut rantametsikössä merkille hyviä lemmiskelypaikkoja. Mutta meidän ikäpolvemme on nuhteessa kasvatettua ja varovaisempaa sellaiseen toimintaan, toisin kuin nykynuoriso.

Viime viikolla eräänä aamuna minua olisi jälleen kerran panettanut lupaavasti herätessäni, vaikka kypsä ukkomies jo olenkin. Vaimo oli kuitenkin ennättänyt jo lähteä töihin, joten jäi saamatta. Minä olin jäänyt häntä viikkoa aikaisemmin lomalle. Jälkikasvukin oli kadonnut jonnekin, etteivät onnekseni olleet näkemässä puoliseisokissa alushousuissa jullittavaa munaani, kun kävelin keittiöön.

Aamupalaa haukattuani ja suihkussa käytyäni päätin lähteä rantametsään poluille kävelemään. Se vasta mieltä rauhoittaa näinä aurinkoisina ja lämpiminä loma-aamuina. Joskus olen pulahtanut alushoususillani uimaankin. Mieli tekisi pulikoida alastomana, mutta vielä en ole tätä mielihaluani kehdannut toteuttaa muiden lenkkeilijöiden ja lomanviettäjien pelossa. Toinen mielihaluni oli vielä härskimpi. Minun oli monesti tehnyt mieli kaivaa kyrpä esille housuista, runkata metsikössä ja roiskia lopuksi spermat pitkin hetteitä ja heinikoita. Toistaiseksi olin tyytynyt vain puristelemaan kaluani housujen läpi näillä metsäretkilläni, jos panetus iski.

Tuona aamuna näin jo kauempaa jotakin vaaleaa ja kirjavaa vilahtelevan rantapensaiden ja pienten kuusikoiden välissä. Ensin ajattelin, että joku koiranomistaja siellä temuaa lemmikkinsä kanssa tai lapset keskenään touhuavat. Päätin kuitenkin kulkea lähipolkua siitä ohitse ja vilkaista sivusilmällä, ketä pensaikossa oli pelehtimässä.

Pääsin melko lähelle, kunnes tuli pysähdys. Tajusin äkkiä, mitä pusikossa oli meneillään. Kaksi nuorta aikuista siellä muhinoi kiihkeästi keskenään. Eivät olleet huomanneet minua vielä. Vilkuilin vaistomaisesti ympärilleni, ettei paikalla sattunut olemaan muita kulkijoita. Ainostaan näin kauempana koiran kanssa poispäin kulkevan eukon. Niinpä kyyristyin varovasti pienten kuusikoiden ja lehtipuiden sekaan vakoilemaan. Ihan mieltä alkoi kutkuttaa, kun tällaiseen tilanteeseen osuin silminnäkijäksi.

Pusikoiden välistä näkyi hyvin tapahtumapaikalle. Välimatkaa oli kai päälle 10 metriä. Nuori nainen makasi pehmeässä heinikossa selällään ja nuori mies kopeloi häntä kiihkeästi joka puolelta, työntyi puolittain päälle. Huulet muljahtelivat rajusti yhteen, hamusivat toisiaan. Pojan kädet olivat hetkessä tytön tisseissä kiinni ja hieroivat niitä. Sitten ne olivat pyöreällä takapuolella ja puristelivat. Tytön kädet olivat tottumattomammat ja ne vapisivat, kun hän kosketteli kiihkeää nuorukaista.

Kullini oli hetkessä herännyt ja paisunut kovaksi housuissani. Hieraisin sitä pari kertaa, mutta en voinut irrottaa katsettani toistensa kimpussa piehtaroivista nuorista. Nuorimies näytti olevan rajussa kiimassa ja valmis panemaan neitokaista kunnolla. Näin toivoin koko ajan tapahtuvankin. Mutta tyttö oli epävarmempi ja inisi vastaan, vaikka jätkä kuinka lämmitteli ja valmisteli. Neitokaista taisi pelottaa, että joku yllättäisi heidät. Ehkä misu vaistosi härskin ukkomiehen heitä tarkkailevan piilopaikastaan, mutta onneksi eivät minua kuitenkaan huomanneet.

Nuori kolli oli päättäväinen ja halusi pillua niin rajusti, että avasi neitosen housut ja veti ne pois. Samalla nuorukainen näpersi omat nappinsa auki ja kiskoi housut jalastaan. Nuori kyrpä tojahti heti pystyyn seisomaan. Täytyy myöntää, että kollilla seisoi komeasti kohti taivasta. Tuollaisen erektion kun saisi vielä itsekin tässä iässä, mutta on tyydyttävä suoraan tanaan. Joskus rajussa kiihotuksessa saattaa vielä nousta yläviistoon, kun oikein kovettuu ja tekee kovasti mieli pimpsaa.

Paitansakin kiimainen sälli vetäisi pois ja viskasi viereensä maahan. Pyykkilautavatsa oli hankittu laihaan kroppaan. Neitokaisen topin hän rynttäsi himossaan tissien yläpuolelle ja samalla lähtivät likan liivitkin paikoiltaan. Nuorella naisella oli kauniit pienet tissit, pyöreät ja kutsuvat. Nännit olivat vaaleanpunaiset ja neitseelliset, eivät tummentuneet imettäneen muijan nykeröt. Meikäläisen olisi tehnyt hurjasti mieli ponkaista esiin pensaista ja rynnätä paikalle, tyrkätä nuori kloppi syrjään ja nussia itse nuori nainen tainnoksiin. Antaa piukan pikku pimpin imeä kovaa äijänkaluani. Välillä säikähdin aivan kiimaisia ajatuksiani ja koetin rauhoittua nauttimaan tästä nuorison tarjoamasta esityksestä.

Nuorimies ei malttanut vetää naisen pikkuhousuja pois, vaan siirsi niitä vain syrjään pilluviivan tieltä. Nopein liikkein sälli loikkasi tytön haaroihin ja levitti nuoria reisiä auki. Sitten kaveri työnsi naamansa likan pyhimpään ja makoisimpaan paikkaan. Alkoi vinha nuoleminen ja neitonen alkoi inistä nautinnosta. Hän repi käsillään heiniä ja saniaisia ja rimpuili tissit pystyssä lemmiskelypaikalla, kun kolli lurpsutti pillua kieli pitkällä. Työnsin käden housuihin ja vetelin varovasti esinahkaa terskan taakse ja takaisin. Muna oli pystyssä vatsaani vasten, kun ei muuten mahtunut enää pöksyihin. Kiimatippoja herui terskastani. Kiitin onneani, että olin valinnut vihreän t-paidan ja ruskeat shortsit tälle metsäretkelleni. Epäilemättä tämä suojaväritys auttoi minua sulautumaan pensaikkoon.

Kauan ei kolli malttanut lipittää pimpsaa. Touhu oli muutenkin nopeatempoista, koska kaveri näytti välillä vilkaisevan huolimattomasti ympärilleen kiinnijäämisen jännityksessä. Nyt odotin jätkän työntävän kovana seisovan kyrpänsä paljaaltaan tyttönsä pimppiin. Näillä nykynaisillahan alkaa olla niitä pillerikuureja satunnaisia paneskelijoita vartenkin, mitä meikäläinen on kuullut. Mutta eipä ollutkaan tällä pikku herkkutissillä. Nuorukainen kaivoi jostain vaatemytystä hätäisesti kondomin, repäisi pakkauksen auki ja alkoi asetella kumisukkaa munansa päälle. Kaverilla oli sen verran tanakka kulli, ettei kumi vaivatta mennyt paikoilleen. Sopimaton muhinointipaikka ja kiinnijäämisen jännityskin tuntuivat aiheuttavan käsien vapinaa. Viimein lähti kondomi rullautumaan kangen päälle. Eipä silti, kyllä meikäläiselläkin kädet tärisivät piilopaikassa, kun pelkäsin paljastuvani tirkistelystä.

Jätkä oli hätäinen toimissaan. Syöksähti saman tien selällään makaavan likan päälle, kun oli saanut kumin kieritettyä kullinsa juureen. Juuri ja juuri taisi sinne asti yltää turvasukka. Neitokainen inisi kollille, että varo sitten, varo varo, mutta poika ei näyttänyt kuulevan. Se riipi pikkuhousuja vaon tieltä ja painoi siitä sisään. Tyttö kiljahti kimeästi. Kolli ei ollut varonut sittenkään. Likaisessa mielessäni kävi, että tuota pillua ei ollutkaan vielä monta kertaa nussittu, kun noin tiukkaa ja hellää teki. Eikä malttanut kolli odotella pillun tottumista "vieraaseen esineeseen", vaan haki rauhattomasti, laihan kropan lihakset nuljuen sopivaa asentoa, josta pääsisi lykkimään.

Sitten alkoikin raju nainti. Nuorukainen jyysti tosissaan, nopeasti ja hurjasti. Tyttö voihki ja elämöi alla, levitteli haarojaan kunnolla ja yritti haroa käsillään pojan kasvoja ja hiuksia. Välillä suut hamusivat toisiaan. Koko ajan kollin perse lykki ja pani. Minulla kävi kalu herkäksi ja vaatteet kiimanesteestä märiksi, joten lopetin esinahan liikuttelun hetkeksi. Hiki norui ohimoiltani ja paitani kastui varsinkin kainaloista. Huomasin hengittäväni suu auki. Näytäntö oli niin kuumaa katseltavaa.

Yllättäen nuorimies takertui lujasti tyttöönsä ja kierähti tämän kanssa lemmenpöheikössä ympäri. Ja sitten taas takaisin. Koko ajan oli kulli työntyneenä likan levinneeseen pikku pimpsaan. Mahtoi olla tiukka ja märkä pesä. Ihana pikku tussu. Nuorenparin kiimainen piehtarointi heinikossa näytti kiihottavalta. Päätin toteuttaa saman kotona vaimon kanssa.

Tämän jälkeen nuorukainen nousi käsiensä varaan ja nussi kunnolla pakarat tykyttäen kuin nuori kani. Likka huusi voi voi voi ja ai ai ai. Pikkuiset, pyöreät tissit tytisivät nytkytyksen tahtiin. On vaikea sanoa, saiko tyttö yhtään orgasmia vai ei. Ulisi ainakin kunnolla saadessaan isoa, kovaa munaa kiimaisiin pikku haaroihinsa. Akti oli melkoisen nopea ja raju kuitenkin. Ainakin nuori kolli sai kunnon nautinnon siitä. Holtiton panenta sai hänessä aikaan syöksyreaktion. Kollin avonaisesta suusta purkautui epäselvää huohotusta ja mörähtelyä, kun terskanalus tuntui herkistyvän ja sitten kai sperma roiskahti kondomin säiliöön lujin syöksyin. Meistä miehistähän orgasmin näkee selvemmin kuin naisista. Jos tässä kohdassa olisin koskettanut omaa kulliani, olisin minäkin roiskinut housuihini. Tai paitani alle, koska kyrpäni oli kasvanut ulos housuista jäykistyneenä.

Hetken aikaa malttoi kiimainen kolli työnnellä rauhallisia työntöjä pilluun laukaistuaan liha-aseensa. Likkakin alkoi tasaantua, mutta huohotti tästä kisailusta uupuneena ja hikisenä. Kohta nousi nuorukainen pois panonsa päältä ja piti huolellisesti kiinni kortsusta, ettei se päässyt luiskahtamaan tytön pimpsaan. Jätkä vetäisi kumisukan pehmenevästä kullistaan, sitoi solmuun ja paiskasi pusikkoon. Sitten kumpikin kokosi nopeasti kamppeitaan ja pukeutui hätäisesti. Nyt vasta pelkäsinkin joutuvani kiinni tirkistelystäni. Mutta onneksi nuoripari ei tullut sitä polkua, jonka varrelta he olisivat minut nähneet. He poistuivat puolijuoksua itään päin.

Kun mitään liikettä ei enää näkynyt missään suunnassa, uskalsin selkä kyyryssä hiippailla äskeiselle panopaikalle piilopaikastani. Kiimaisen nussimisen jäljet oli hyvin havaittavissa painuneessa ruohikossa ja mättäillä. Nuoren kiiman jäljet kesäisessä metsässä. Ja solmuun vedetty kondomi siinä maassa. Eivät korjanneet jälkiään, mokomat roskaajat. Kaivoin nopeasti taskusta nenäliinan, jolla nostin kondomin maasta. Ties millaisia tauteja nykynuorilla onkaan, kun paneskellaan harva se hetki.

En malttanut kuitenkaan olla haistelematta kumia, jonka sisälle oli tulvahtanut aikamoinen spermaryöppy nuorista kiveksistä. Kumi haisi ihanasti pillulle ja sen nesteille, mutta myös kollin väkevän sperman tuoksu sekoittui siihen. Olin jälleen armottoman kiiman vallassa. Kortsu putosi kädestäni maahan, mutta hajut tunsin vieläkin sieraimissani. Niinpä avasin housujani ja päästin seisovan kyrpäni ulos. Aloin runkata kuin heikkopäinen. Puristin silmäni kiinni ja elin uudelleen nuorenparin kiihkeän nussimisen. Runkkasin villisti ja välittämättä siitä, että joku ohikulkija voisi vuorostaan yllättää minut, kypsän ukkomiehen, vetämässä käteen kuin teinipoika.

Kyrpäni oli äärimmäisen paksuna ja kovana kourassani, jopa yläviistoon jäykistyneenä. Annoin pallieni heilua runkkaamisen tahtiin sepalusaukosta. Nytkytin koko lantiollani kouraa varten kuin olisin nainut äskeisen nuoren naisen pillua yhtä rajusti kuin kolli nai. Mielessäni liikkui suloisen, vaaleanpunaisen vaginan puristus ja kosteus kaluani vasten. Sinne olisi hyvä roiskauttaa siemennesteet, mieluiten ilman kortsua. Ja niin jäykkä kullini herkistyi samalla hetkellä, ja annoin valkoisen spermani roiskahdella pitkin metsää, heiniä, saniaisia ja muuta viherkasvustoa. Meikäläinen laski oman siemennöksensä symbolisesti nuorten nussimapaikalle kuin olisin siementänyt äskeisen likan pillun omalla vuorollani, nuorukaisen jälkiliukkaisiin.

Yhä kaikesta tapahtuneesta kiihottuneena ja sydän rinnassa jyskyttäen sulloin mojovan kyrvän ja pallit housuihini. Kiinnijäämisen pelko kiihotti minuakin ja salaa toivoin jonkun lenkkeilijän tai koiran ulkoiluttajan nähneen irstaat touhuni. Nappasin nenäliinan kanssa nuorenparin kortsun maasta ja kiikutin sen mukanani roskikseen. Omat spermani jätin tyytyväisin mielin pitkin peuhattua naintipaikkaa ja päätin käydä kotona vaimon kimppuun heti, kun vain olosuhteet sallisivat. Ja sallivathan ne aikanaan.

Antakaa palautetta reilusti vain.

Žádné komentáře:

Okomentovat