úterý 15. července 2014

Oman muijan sisko

Oma muijani lähti jo perjantai aamulla kaverinsa luo viikonlopun viettoon. Olin itse vielä töissä perjantain ja muijani sisko Noora soitti kun olin ajelemassa kotiin päin ja pyysi minua hakemaan hänelle pitsan matkalla. Suostuin ja hain pitsan ja vein sen hänelle.. Poltimme tupakat ulkona ja tuli puheeksi että tulee tylsä ilta kun yksin kotona eikä mitään tekemistä kummallakaan niin sovimme että menen hänen luokseen ja katsomme jonkun elokuvan ja otetaan pari olutta.

Olen aina viihtynyt Nooran seurassa, ehkä jopa paremmin kuin oman muijani. Meillä riitti aina puhumista ja oli hauskaa. Ihan viattomasti.

Kävin kotona saunassa ja lähdin kaupan kautta Nooran luo. Ja taas kerran oli todella hauskaa ja puhelimme niitä näitä ja katsomamme elokuva meni ihan ohi kummaltakin kun ei keskittynyt siihen mitenkään.

Elokuva loppui ja siirryimme keittiön puolelle istumaan ja pelaamaan korttia.. Pelailimme kaikkia pelejä jotka kumpikin osasi ja kävimme välillä ulkona tupakalla.. Sitten Noora sanoi menevänsä suihkuun.. Istuskelin olohuoneessa ja join olutta odotellessani.. Kuulin kun suihkun ovi kävi ja Noora käveli ohitseni makuuhuoneeseen pelkkä pyyhe päällään.. Menin tupakille ja tultuani takaisin suorastaan jähmetyin paikalleni. Nooralla oli päällään vain pieni t-paita ja vaaleanpunaiset pikkuhousut joista näkyi läpi tasainen, pienen kolmion muotoinen karvoitus.

"Ei kai sinua haittaa että olen jo yövaatteissa", Noora kysyi ja vastasin ettei tietenkään häiritse. Jatkoimme taas kortti peliä ja jutut alkoi muuttua jo melko levottomiksi. Sitten ehdotin että pelaisimme räsypokkaa. Noora suostui mutta sanoi että minun tarvii ottaa 2 vaatekappaletta kerralla koska hänellä oli puolet vähemmän vaatteita. Sovimme että pelataan sitten kunnolla kun kerran alotettiinkin, loppuun asti mutta suostuin kuitenkin ettei tarvitse nousta pöydästä, näkisin kuitenkin hänen tissinsä ja saisin kuitenkin olla näyttämättä itseäni.

Hävisin ensimmäisen pelin mutta voitin 3 seuraavaa ja edessäni Nooran pienet rinnat joissa tummat isohkot nännit. Todella kauniit! Sitten pöydälle nousi nuo vaaleanpunaiset pikkarit. Mulla seisoi jo aivan kivikovana kun tajusin kuka oikeesti istuu alasti edessäni.

Noora puki vaatteet takaisin ja päätimme nostaa panosta. Seuraava häviäjä joutuisi nousemaan ylös ja hitaasti pyörähtämään pöydän päässä.

Hävisin 3 putkeen. Hävetti aivan helvetisti nousta, vaikka olen mulkustani erittäinkin ylpeä mutta tilanne ja se että mulla seisoi teki siitä kiusallisen. Täytin kuitenkin lupaukseni ja nousin, otin pari askelta pois pöydästä ja pyörähdin hitaasti ympäri. "Ei sisko paskaa ole puhunut", Noora sanoi ja katseli mulkkuani.

Palasin pöytään ja jaoin kortit ja sanoin että nyt pistetään sut pyörähtämään. Voitin ja aivan varmasti Noora halusi näyttää itsensä koska kertaakaan hänellä ei ollut edes kahta paria.

Noora nousi ylös ja tuli aivan eteeni. Hän nosti kätensä päänsä päälle ja alkoi hiljaa pyörähtämään. Hänen vartalonsa on aivan mahtavava! Pienet rinnat, todella pieni ylävartalo, muhkea perse ja reidet. Käännyin kokonaan häneen päin ja kun Noora sai kierroksensa loppuun hän tarttui mulkkuuni ja suuteli minua. Pieni käsi ei yltänyt edes kullini ympäri. Olin laueta jo heti ensimmäisestä kosketuksesta ja jouduin ottamaan hänen kätensä irti.

Noora nousi pöydälle istumaan ja levitti jalkansa edessäni. Paljaaksi ajeltu pillu jonka päällä pieni huoliteltu tupsu aivan naamani edessä. Se oli jo aivan märkä ja tuoksui huumaavan hyvältä. Olin niin huumaantunut Nooran ihanasta vartalosta ja kauniista pillusta että kun upotin kieleni märkien huulten väliin, haistoin kiimaisen ja märän pillun tuoksun ja maistoin ihanan, hieman suolaisen maun kielelläni niin laukesin. Kullini ei kuitenkaan lakannut lainkaan seisomasta oli edelleen kivikova.

Aloin upottamaan kieltäni syvälle ihanaan pilluun ja nuolin Nooraa parhaani mukaan.. Eikä mennyt kauaa kun huudon saattelemana pillusta ruiskahti ihana kirkas suihku kasvoilleni. Juuri kuten omaltakin muijaltani. Noora huohotti pöydällä voimattomana ja tartuin häntä kädestä ja autoin alas. Lähdin vetämään häntä sängylle päin. Makkarissa Noora työnsi mut selälleen sängylle ja tarttui kulliini nuoleskellen varttani ja kiveksiäni. Pian pehmeät huulet ja kieli hyväilivät terskaani enkä enää pystynyt enää odottamaan.

Vedin Nooran päälleni ja hän ohjasi kullini huulilleen ja hitaasti liu'utti sen liukkaaseen, kuumaan pilluunsa. Noora oli uskomattoman piukka ja pillu lypsi paksua kulliani tavalla jota en ollut koskaan kokenut.

Noora aloitti lujan ja kiimaisen ratsastuksen ja suorastaan riehui kullini päällä ja huohotti, melkein huusi.. Sitä lystiä ei kauaa kestänyt kun pillu alkoi supistelemaan voimakkaasti ja kuuma neste valui kiveksilleni. Se tuntui uskomattoman hyvältä ja tartuin Nooran lanteilta kiinni ja painoin häntä alaspäin niin että kyrpäni upposi juurta myöten hänen sisäänsä ja laukesin syvälle tiukkaan pilluun..

Raukeana Noora rojahti viereeni ja tuli aivan kylkeeni kiinni. Makasimme molemmat selällään ja hengitykseni tasaannuttua otin kullistani kiinni ja tein pari runkkaus liikettä saaden nahan asettumaan kunnolla niin Noora sanoi että kyllä minäkin sitten ja imaisi kahta sormeaan ja alkoi hieromaan pilluaan. Laskeuduin alas päin ja avasin Nooran jalkoja nähdäkseni paremmin. Jatka vaan. Pyysin ja Noora hieroi ja levitteli pilluaan. Nostin hänen jalkojaan koukkuun ja levitin polvet niin että näin kunnolla tuon herkullisen pillun. Spermani valuivat hänen persvakoonsa pitkin lakanoille. Laitoin varovasti sormeni Nooran peppureiälle ja levittelin spermaani sen ympärille ja kuiskasin että, saanko. Noora vastasi myöntävästi ja kastelin sormeni hänen turvonneessa pillussaan ja aloin varovasti upottamaan sormea hänen peppuunsa.. Liikutin sormeani hitaasti sperman liukastamassa reiässä Nooran hieroessa litisevää pilluaan. Varovasti aloin painamaan toistakin sormea sisään. Lopulta 2 sormea liukui Nooran peppuun.

Venyttelin sormillani tiukkaa reikää ja katselin kuinka Noora runkkasi itseään kolmella sormella. Kullini oli halkeamispisteessä. Pian työnsin jo kolmannen sormen Nooran peppuun. Hetken sormin nussittua Nooran persettä käänsin hänet vatsalleen, räkäsin hänen reiälleen ja kullini päähän. Nostin hänen persettään hiukan ylös päin ja painoin kullini vasten hänen persreikää joka oli aavistuksen verran auki sormieni jäljiltä.

Aloin painamaan kulliani hänen sisäänsä. Reikä ei meinannut lainkaan antaa periksi. Pian kuitenkin koko terskani luiskahti luiskahti hänen peppuunsa.. Noora parkaisi kivusta ja vedin itseni ulos. Kumarruin eteen päin ja pyysin anteeksi ja käskin odottaa paikallaan.

Kipaisin keittiöön ja otin voi purkin jääkaapista. Hieroin voita kunnolla kulliini ja otin sitä hiukan mukaani. Menin takaisin makkariin jossa odotti upea näky. Noora makasi vatsallaan, muhkea perse herkullisesti kohollaan. Jäin hetkeksi vain ihailemaan näkyä kunnes aloin levittämään voita hänen pepulleen.. Kiipesin hänen päälleen ja ohjasin kullini reiälle. Voimalla torppasin kullini Nooran perseeseen. Olin juurta myöten hänen sisällään ja pysyin paikallani. Noora kiljahti pelästyksen ja kivun takia. Hän kiemurteli allani hetken kunnes rauhoittui. "Sika!" hän huusi tyynyynsä. "Pane sitten kunnolla!" aloin naimaan Nooran tiukkaa persettä. Kullini oli sellaisessa puristuksessa etten kestänyt kauaa vaan laskin murahtaen lastit hänen piukkaan perseeseensä.

Vedin itseni ulos ja Noora tarttui kulliin ja pyysi työntämään lujaa. Hän ohjasi kullini pilluunsa ja työnsin kerralla pohjaan asti. Noora laukesi huutaen ja kivekseni kastuivat taas.

Huilasimme hetken ja kääriydyimme samaan peittoon ja menimme tupakalle. Terassilla istuin tuoliin ja Noora syliini. Hän ohjasi puoli velton kullini litimärkään pilluunsa ja naurahtaen sanoi että näin pysyy paremmin sylissä.

Hipsimme suihkuun ja pesin Nooran päästä varpaisiin ja kuiskasin hänen korvaansa että meillä on koko viikonloppu aikaa. "Ihanaa", hän kuiskasi ja painuimme nukkumaan.

Aamulla lähdimme mun luo koska siellä sai varmasti olla rauhassa. Olimme koko päivän alasti ja nussimme päivän mittaa aina kun molemmat siihen pystyi. Sen viikonlopun jälkeen olemme tapailleet aina kun tilaisuus on tullut. Työmatkoilla autossa, ja ehkä jopa epäilyttävän usein Nooralla on ollut remontoimista kämpässään ja olen aina lupautunut auttamaan.

Viimeisen vuoden aikana olen nainut Nooraa vähintään saman verran kuin omaa muijaani.. Viikon sisällä tuli 2 uutista. Molemmat odottavat lastani.

Žádné komentáře:

Okomentovat