středa 17. prosince 2014

Rakkaus, Lust ja Ystävyys



Keskiarvo:

Luokitus: ei Mitään

Carl Reiner totesi, "Himo on helppoa. Rakkaus on vaikeaa. Kuten on tärkeintä."

Mitä eroa on himo ja rakkaus, välillä rakastava ja likingh

Rakkaus liittyy olento kuin koskee jonkun muun hyvinvointia kuin olet oman. Rakkaus antaa meidän hoitaa, palvella ja uhrata toisiaan. O. Henry ' s novelli, Lahja, Tietäjät, esimerkkinä epäitsekästä luonne rakkautta. Tämän tarinan nuori pari, jotka epätoivoisesti haluavat antaa toisilleen merkityksellisiä joululahjoja. Koska heillä ei ole rahaa ostaa lahjoja he kukin valita uhrata arvokkaimpana hallussa ostaa erityinen lahja muut. Ironista kyllä Della myy hänen upea pitkät hiukset ostaa platina ketju Jimin katsella, kun Jim myy hänen katsella ostaa jeweled kammat Della hiukset. Heidän halukkuutta uhrata niiden suurin aarteeni toisistaan edustaa voimaa heidän rakkaudestaan.

Himo, toisaalta, on enemmän itsekeskeisiä. Se on keskittynyt täyttää ihmisen fyysisiä haluja ja toiveita. Himo voi sekoittaa rakkautta; se tuntuu erittäin voimakas, lähes pakko. Himo tarkoittaa, putting yksi toiveet eteenpäin toisen henkilön edun mukaista. Ei ole huolta kustannukset omista teoista. Himo kuuluu kaikki vievää, anna arvo on kirottu, millaisia asenne. Himo on helppoa, koska siihen ei liity päivä-to-day tosiasiat, että rakkaus tekee. Himo on se, mitä tekee affair niin huumaavan; todellisuus ei tarvitse häiritä illuusion täydellisyyttä.

Rakkaus käsittää intohimo, jossa himo on vain tyhjä kuori intohimo. Rakkaus voi olla intohimoinen ja voimakas, mutta se on myös kiltti, kärsivällinen ja hyväksyminen. Rakkaus on tekemisissä todellisuuden kanssa ja taistelu ja tulossa lähempänä. Himo tarkoittaa sitä käsitellään illuusioita siitä, mitä on ja mitä voisi olla, jos ainoa todellisuus, ei haittaa.

Ero mieleen ja rakastava eroa ystävyys ja romantiikkaa. Yksi syy siihen, että kuten on kaikkein tärkeintä on, että se on teidän ystävyys, joka voi kuljettaa sinut läpi vaikeita aikoja, kun voi alkaa epäillä rakkaus.

Jos haluat, että rakkaus kestää sitten yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä, on toistensa kaltaisia. Kun me kuten ihmiset, me hyväksymme heidät sellaisena kuin he ovat. Yksi suurimmista vaaroista on rakastava suhde on jatkuvasti tyytymätön ja yrittää muuttaa ihmisen kumppani.

Neuvonta me usein kuulla lausuntoja, jotka löyhästi kääntää I love my partner, mutta en voi sietää elää hänen kanssaan. "Kuten on tärkein," koska jos haluamme joku sekä rakastaa heitä, siellä on aina vaara, että rakkaus häviää.

Minulla on tapana samaa mieltä Reiner, että Himo on helppoa. Rakkaus on vaikeaa. Kuten on tärkeintä. Himo on helppoa, koska se yksinkertaisesti tarkoittaa mahdollistaa fyysisten halujen ja kehottaa suorittaa kurssin. Se voi olla helppoa, mutta se ei ole tyydytystä, koska lusting johtaa enemmän lusting. Rakkaus on vaikeaa, koska siihen liittyy antaa itsestä ja toisinaan antaa jopa jotkut, mitä minä haluan, sillä me tai meidän. Rakkaus on vaikeaa, mutta palkitsevaa. Ja kuten on tärkein, koska kuten on mikä pitää kaiken koossa. Kuten tarkoittaa sitä, että päättää olla onnellinen toistensa kanssa.

Žádné komentáře:

Okomentovat