pondělí 15. prosince 2014

Pastori AIDS: n kanssa nosti sen jälkeen, kun ilmoitus on useiden asioiden

Pastori Aviorikoksen Accus_Mill.jpgLokakuu. 14, 2014: aurinko ja pilvet heijastuvat pois lasi sisäänkäynnin Shiloh Lähetyssaarnaaja Kastajan Kirkko, jossa muotokuva pastori Juan D. McFarland roikkuu seinällä Montgomery, Ala. (AP/Brynn Anderson)

MONTGOMERY, Ala. - hThe Rev. Juan D. McFarland on kuvattu mies "intohimo, rukous ja käyttö" kolme-kohdassa yhteenveto verkkosivuilla Shiloh Lähetyssaarnaaja Baptist Church. Sivustolla todetaan, sanomalla esimerkiksi yleiskatsaus "ei ala kertoa hänen tarinansa."

Parishioners tajusi, kuinka totta, että oli viime viikkoina, kun McFarland putosi bombshells: Hän oli ollut asioiden kanssa useita naisia seurakunnan -- sisällä kirkossa -- mutta unohdettu kertoa heille, että hän oli AIDS.

"Se oli yllätys, shokki, mutta mielestäni johto ei reagoinut, jotka haluavat saada hänet ulos. Halusimme saada häntä auttaa", sanoi James Kauan, hallituksen varapuheenjohtaja hallituksen puheenjohtajana.

McFarland kieltäytyi -- ja myöhemmin saarna putosi toinen pommi: Hän oli ollut väärin lääkkeitä.

Se riitti. Diakonien äänesti 80-1 tuleen, hänet on Lokakuu. 5, mutta McFarland kieltäytyivät lähtemästä, menee niin pitkälle, että muutos rakennuksen lukot ja numeroita kirkon pankkitilille ennen paluuta puhujakorokkeelle Lokakuu. 12, Pitkä sanoi.

Tiistaina ensimmäisen työpäivän jälkeen hänen viimeisen ulkonäkö, diakonien ilmoitti, että he olivat nostaneet oikeusjuttu pakottaa McFarland ulos.

Toisin sivuston hehkuva kuvaus McFarland, puku syyttää häntä "irstailu, synneillä, hedonism, seksuaalista väärinkäytöstä, epärehellisyyttä, thievery ja hylkäämisen Kymmenen Käskyä."

McFarland, 47, ei ole ladattu mitään väärää. Tietoisesti levittää sukupuolitauti on rikkomus Alabama rangaistavaksi enintään vuoden vankeutta.

Oikeusjuttu kysyy tuomari estää häntä palvelemasta kuin ministeri ja antaa niiden hallita kirkon monimutkainen, sen pankkitilit ja Mercedes-Benz kalustettu varten pastori: n käyttöä.

"Me olemme vain yrittää palvella parven ja saat kirkon takaisin järjestykseen," Pitkä sanoi.

McFarland pysyi unfazed mennessä uutisia.

"Minä annan käskyn saarnatuoli tästä päivästä eteenpäin", hän sanoi lyhyesti ja puhelin haastattelussa tiistaina. Hän laski edelleen kommentti, että hän ja hänen asianajajansa tarvitaan enemmän aikaa tarkastella puku. Hän ei paljasta hänen avustajan nimi.

Vuonna liittyvä kehitys, Wells Fargo Bank jätetty tuomioistuimen papers tiistaina sanomalla, että koska McFarland halusi muuttaa control of the church: n tilille, se ei voi määrittää, kuka on oikeutettu vaatimus $56,211 tilin. Se lähetti tuomioistuin tarkistaa koko summa ja kysyi olla helpottunut vastuuta.

Nathan Williams, hallituksen puheenjohtaja, diakonia, sanoi, että kirkko on tavallisesti noin 170 jäsentä näy joka sunnuntai.

Vain noin 50 kuullut McFarland: n viimeisimmän saarnaa. Williams ja muut kirkon johtajat sanoivat he menivät muualle välttämään vastakkainasettelua.

Vuonna saarnan, McFarland kertoi tarinoita kirjoja Matteuksen ja Luukkaan Jeesuksesta paranevien.

"Joskus pahin kertaa elämässämme on, kun meillä on keskiyön tilanteeseen -- ja me olemme keskiyön tilanteen", hän sanoi. "Kun rukoilet, olet saanut anteeksi. Et voi mennä alas polvia vihata jotakuta, tai jotka haluavat jotain pahaa tapahtuu sinulle."

Asianajaja kirkon johtajat sanoi saarnoja pitää lopettaa. "Hän tarvitsee saada viestin, että hän tarvitsee olla poissa," asianajaja Julian McPhillips sanoi.

Tuomioistuin aikakirjat osoittavat McFarland oli kaksi avioliitot päättyvät avioeron jälkeen vaimot jätetty puku lopettaa ammattiliitot. Myöskään valituksessa mainitut väitteet aviorikoksen tai muista rikkomuksista.

Shiloh Lähetyssaarnaaja Kastajan Kirkko oli perustettu vuonna 1919. McFarland tuli pastori vuonna 1990, ja kirkko rakennettu uusi monimutkainen lähellä Alabama State University vuonna 1993.

Žádné komentáře:

Okomentovat