neděle 28. prosince 2014

Oppilaat sanovat sukupuoli ed club on parempi kuin terveys-luokka

Kuuntele Tarina ääni

Joulu 26, 2014

3h 53sec

Kuten monet ympäri valtion, opiskelijat St. Louis Park High School oppia sukupuoli koulutus terveys-luokka.

Mutta jotkut opiskelijat ajattelivat, että luokan rakenne ei anna riittävästi aikaa otettavissa keskustelua seksistä. Niinpä he päättivät aloittaa seksuaalinen hyvinvointi koulutus-klubi, joka voisi olla ensimmäinen laatuaan, Minnesota. Tammikuusta, klubi yrittää keskustella kaiken ehkäisy ja raittiutta, jotta sukupuoliteitse tarttuvista taudeista, ja kuinka voidaan edistää terveitä ihmissuhteita. Se on avoinna opiskelijoille luokilla 9-12.

Opettajan tulee osallistua kokouksiin, mutta keskusteluja käydään johti kolme opiskelijaa, joka on perustettu klubi, Brita Hunegs, Shoshi Fischman ja Dave Herrera.

Ne on koulutettu keskustella sukupuoli koulutuksen myHealth Teini-ikäisille ja Nuorille Aikuisille, a-klinikan Hopkins, joka on erikoistunut seksuaalinen hyvinvointi, ja kehittää sukupuoli ed opintosuunnitelma koulupiirit.

Fischman, 17, sanoi, ettei se ollut helppo vakuuttaa koulun virkamiehet, jotta ne voivat aloittaa club. Se kesti kuusi kuukautta keskustelut siitä, mitä aiheita he kansi ja miten klubin johtajat olisi koulutettu.

"Olemme täällä kouluttaa ja herättää luottamusta ihmisiin, tehdä omia valintoja ja he voivat sanoa ei, kun he haluavat sanoa ei, ja tietää, miten hallita oman kehonsa ja teemme kaiken, mitä he voivat tehdä itse", hän sanoi. "Olemme täällä kouluttaa ihmisiä aiheesta turvallista seksiä, ei vain seksiä, ei vain edistää seksiä."

Fischman sanoi nuoret ovat todennäköisesti kuunnella oppitunteja seksuaalinen hyvinvointi kollegoiltaan kuin opettaja.

Herrera, 18, toivoo klubin johtajat nähdään sekä muille opiskelijoille -- jopa opiskelijoille, jotka eivät liity club -- voi mennä kanssa kysymyksiä tai huolenaiheita, seksistä.

"Todella, en halua ihmisten tietävän, että me olemme olemassa ja ihmiset tykkää meistä ovat siellä, ja että heillä on resursseja mennä, jos he tarvitsevat apua jostain syystä", hän sanoi.

St. Louis Park High School health opettaja Allison Luskey, joka toimii klubin neuvonantaja, sanoi vanhemmat, jotka tuntuu hankalalta ja vie opiskelijat keskustelivat seksistä tulee muistaa niiden sukupolven ympäröi seksuaalisia kuvia.

Scott Meyers on väliaikainen principalhTim Post / MPR-Uutiset

"Sosiaalinen media, musiikki, videot, TV, elokuvat -- se on kaikkialla", Luskey sanoi. "Niin luulen, että he oppiminen ja he ovat opettaneet paljon eri lähteistä, että se on OK puhua, ja OK, jos on terve, informatiivinen keskustelut tästä, ja minusta se on upea."

Klubin tulee käyttää luokkahuoneessa tilaa kokouksissa, mutta ei saa mitään koulun rahoitus ja tulee toimia ulkopuolella koulupäivänä.

St. Louis Park-osavuosikatsaus keskeiset Scott Meyers, joka toimii koulun komitea, joka hyväksyi club, sanoi koulun virkamiesten otti aikansa mulling sen yli. Ne pidettiin useita kokouksia, joissa opiskelijat, jotka halusivat aloittaa klubin, ja kysyi paljon kysymyksiä siitä, mitä he aikoivat keskustella.

"Siellä on aina pala, jossa voit sanoa " Wow, tämä on aika iso aihe,'" Meyers sanoi. "Emme halua muutenkin edistää mitään, haluamme kertoa ja auttaa oppilaita tekemään terveellisiä valintoja."

Lopulta Meyers ja koulun club komitea päätti seksi on jotain opiskelijat puhua jo, joten ne tulisi olla paikka löytää hyvää tietoa.

"Se on meidän toivomme sekä koulun, että nämä keskustelut tapahtuvat kotona", hän sanoi. "Kuitenkin, jos he eivät tätä olisi tarjota paikka opiskelijoille esittää joitakin kysymyksiä, että he ovat."

Žádné komentáře:

Okomentovat